• Poklonite sebi savršen osmeh

    Kao što to rade naši pacijenti već 15 godina.

    ZAKAŽITE PREGLED
    stomatoloska-ordinacija-vunjak-dental-clinic-stomatolog-u-kancelariji

ORTODONCIJA

Ortodoncija podrazumeva korigovanje pozicije zuba kako bi se dobio harmoničan niz zuba u korist estetike i lepog osmeha, ali pre svega radi očuvanja i optimalizacije oralnog zdravlja .

stomatoloska-ordinacija-vunjak-dental-clinic-zubna-proteza-2

ORTODONCIJA KOD DECE

U starosti od 6. do 9. godine važno je da sa svojim detetom posetite ortodonta kako bi na vreme postavio dijagnozu i uočio ukoliko postoji problem za vaše dete i potreba za ortodontskim lečenjem.

Što se pre izvrši dijagnostika, to će tretman biti kraći i. smanjiće vašem detetu period kada se ne oseća lagodno.

ORTODONCIJA ZA ODRASLE

Odrasli često zanemaruju svoju potrebu za ortodoncijom. Okluzija, tačke kontakta, abrazija (trošenje) zuba – sve su to faktori koji mogu prouzrokovati značajne probleme ukoliko se zapostave, ne provere i ne isprave.

Najnovije tehnike ortopedije vilica odraslih beleže značajan napredak u smislu efikasnosti, brzine, estetike i udobnosti. Danas su mogući i „ nevidljivi“ tretmani.

stomatoloska-ordinacija-vunjak-dental-clinic-doktor-nikola-vunjak-i-pacijentkinja-se-smese-ortodoncija

Mi često kažemo

Sakrijte protezu a ne osmeh

Nač specijalista ortodoncije ima licencu Incognito lingvalne tehnike. Ona podrazumeva izradu potpuno individualnih zlatnih bravica za svaki zub. To je trenutno najbolja lingvalna tehnika u svetu.

Važna napomena

Mislite na redovan pregled, jedan ili više zuba koji nedostaju su pogoršavajući faktori koji u datom trenutku dovode do klaćenja i gubitka drugih zuba. Mislite na to da dođete na konsultaciju ili da zakažete pregled za vaše dete kod ortodonta koji će ustanoviti pravu dijagnozu i staviti Vam svoje kompetencije na raspolaganje.

Kontaktirajte nas

    © Copyright - Stomatološka ordinacija "Vunjak tim" 2018