Nošenje Incognito skrivene proteze je odličan način da prolepšaš svoj osmeh – I neće ti se mešati u način življenja. Možeš dobro da izgledaš tokom nevidljivog ispravljanja osmeha.

100%
prilagođeno
za tebe lično.

stomatoloska-ordinacija-vunjak-dental-clinic-lupa

Neće te brinuti kako izgledaš jer Incognito bravice niko ne može da vidi.

stomatoloska-ordinacija-vunjak-dental-clinic-foto-aparat

Ako te karijera dovede pred kamere ili publiku, tvoje bravice neće odvući pašnju sa tvoje pojave ili predstavljanja.

Ako si na poziciji menadžera, možeš poneti Incognito bravice I pojavljivati se punog samopouzdanja.

Tokom večere sa prijateljima, nećeš morati da brineš o zaglavljenim ostacima hrane u bravicama ili o stavljanju folija u kutijice.

Ako razmišljaš o fiksnoj protezi, velika je verovatnoća da si dobar deo svog života sakrivao/sakrivala svoj osmeh. Na putu si da otkriješ potpuno drugačiji način nošenja fiksne proteze. 

Incognito skrivene bravice 

postavljene su iza tvojih zuba, čime postaju nevidljive. Niko neće znati da nosiš fiksnu protezu – osim ukoliko im to ne kažeš ( a verujemo da ćeš hteti da im kažeš baš zato što ti neće verovati da je nosiš).

Kad se uporedi sa alternativnim fiksnim aparatima, samo Incognito fiksna proteza omogućava da uživaš u životu kao da uopšte ne nosiš bravice.

Uporedi svoje opcijeIncognito skrivene braviceTradicionalne braviceClear aligners
Nevidljive spolja
Odgovaraju većini problema/pacijenata
Stalno (24/7) se nose i stalno vode ka cilju
Mozete jesti i pita sa njima na zubima
Ne mogu biti zaboravljene ili izgubljene
100% Individualno prilagodjene

Dokazana uspešnost kod više od 140.000 pacijenata.
Stalno slušamo kako je Incognito skrivena fiksna proteza spasila dan venčanja, podigla samopouzdanje u razvoju karijere ili prosto učinila život boljim.

…za vidjanje društva i specijalne prilike, dobar je osećaj znati da ne moraš da brineš zbog bravica na zubima. – Student III godine ekonomskog fakulteta u Beogradu

Pretpostavljam da je moj slučaj bio komplikovan da bih nosila Invisy line. Ja sada nosim Incognito protezu. Često imam prezentacije pred klijentima i kolegama. Žao mi je samo što ovo nisam uradila ranije. – Marija, radi u banci.

…imati pravi Holywood osmeh može prilično da  pomogne svakodnevnom samopouzdanju čoveka, kao što je meni svakako pomoglo. Ovde posebno  mislim na to što se kod meneceo proces odvija Incognito – na skriveni način – Petar, glumac

1) Tvoj ortodont će napraviti detaljni snimak tvojih zuba i poslaće ih, zajedno sa preliminarnom analizom, u Incognito laboratoriju za izradu fiksnih proteza.

2) Modeli se izrađuju na osnovu snimka. Laboranti šalju informacije tvom ortodontu kako bi se odredila konačna terapija.

3) Koristeći naprednu kompjutersku tehnologiju, tvoje Incognito bravice su napravljene individualno i specijalno za tebe. Svaka bravica i žica je napravljena da odgovara tvojim zubima korišćenjem individualne analize stanja u tvojim ustima koju je napravio tvoj ortodont.

4) Tvoja Incognito proteza je dostavljena tvom ortodontu pred tvoj zakazani termin za postavljanje bravica.

Zašto koristimo zlato za izradu bravica?

Bravice su izlivene u zlatu zarad postizanja preciznosti izrade i zarad visoke poliranosti koja obezbedjuje prijatnost nošenja.

100%
individualno
prilagođeno
za tebe

* Udobno

* Minimizira iritacije jezika

* Prilagodjeno da konzumiraš hranu i piće sa njima

Želiš da središ samo zube koji se vide kad se smeješ (tzv.front)?

Ako si ranije nosio fiksnu protezu, ali sada sa vremenom vidiš blago pomeranje/preklapanje zuba, možeš ponovo imati sjajan osmeh – i to brzo u poredjenju sa punim tretmanom klasične fiksne proteze.

Raspitaj se o Incognito Lite skrivenoj protezi kako bi rešio svoj problem. 

Dr Nikola Vunjak je licencirani specijalista ortodoncije za Incognito lingvalnu tehniku

*Tekst preuzet iz brošure 3M™ Incognito™ Hidden Braces

Kontaktirajte nas

    © Copyright - Stomatološka ordinacija "Vunjak tim" 2018