• Hijaluronski fileri nadoknadjuju izgubljeni volumen i elasticnost koze koji nastaju kao posledica starenja. Pored toga, hidriraju kozu sto licu momentalno daje svez i blistav izgled. Hijaluronska kiselina ima vaznu ulogu u obnavljanju i regeneraciji koze, zbog cega se primenjuje u procedurama podmladjivanja.
  • Mezoterapija predstavlja antiaging i i estetski tretman kojim se u mezoderm(sredisnji sloj koze) unose hranljivi kokteli koji su na bazi hijaluronske kiseline, vitamina i minerala. Vraca kozi sjaj i blistavost, vrsi duboku hidrataciju i smanjuje vidljive nepravilnosti.
  • Botox predstavlja tretman koji se ubrizgava u specificne misice i time blokira hemijske signale (acetilholin) cime smanjuje preterane kontrakcije misica, a samim tim i vidljivost bora na tretiranim regijama lica. Aplikacijom umerene kolicine botoksa zadrzava se potpuno prirodan izraz lica, i ni jedan antirid ili krema ne moze sa takvim efektom odloziti formiranje i produbljivanje bora.
  • Jalupro super hydro predstavlja najjaci stimulator sinteze kolagena. Svojim jedinstvenim sastavom uklanja bore, vrsi lifting lica, ojacava potporne ligamente, brise znakove starenja, vraca prirodni sjaj i oporavlja umornu kozu!

Kontaktirajte nas

    © Copyright - Stomatološka ordinacija "Vunjak tim" 2018