PROTETIKA

Protetika služi nadoknađivanju nedostatka jednog ili vise zuba..

Nakon pregleda, naši specijalisti vam mogu predložiti rešenje koje vama najviše odgovara i pripremiti detaljan plan lečenja, u zavisnosti od tipa rada koji može biti:

  • Fiksni

    Krune i mostovi koji ostaju fiksirani u ustima

  • Pokretni / Mobilni

    Zubne proteze – parcijalne ili totalne

  • Kombinovani

Tokom terapije, vaš stomatolog može postaviti privremenu krunu kako bi zaštitio zub i omogućio vam normalno funkcionisanje dok se ne postavi trajna kruna.

Svi naši specijalisti su pažljivo birani i posvećeni su radu i visokom kvalitetu protetskih rešenja. Vunjak tim ima stomatologe koji mogu efikasno da odgovore na sve slučajeve i garantovano obezbeđuju vrhunsku negu i terapiju.

Važna napomena

Izbor zubne nadoknade je rezultat kompletne analize koja uzima u obzir mnoštvo kriterijuma uključujući i vaše opšte zdravlje, estetske izbore, način života, stanje zuba, itd. Vaš stomatolog iz Vunjak tima će vam dati savet i stručno mišljenje kako bi osigurao da dobijete najbolje rešenje za vašu situaciju.

VUNJAK TIM BAZA ZNANJA

Zanimljivi i korisni tekstovi iz sveta stomatologija

Non- prep fasete

Fasete (viniri) predstavljaju najsavremeniji vid estetske stomatologije i potpuno bezbolan način ulepšavanja Vašeg osmeha. Imajući u vidu pozitivan psiholoski efekat na okolinu i doprinos ličnoj satisfakciji ujedno su i jedno od najboljih…

Protetika i alergije - Šta treba znati?

S obzirom da se sastoje od nekoliko vrsta metala i drugih supstanci, zubne nadoknade mogu ponekad izazvati alergijske reakcije kod odredjenog broja pacijenata. Najčešći simptomi Neke legure koje se koriste za izradu zubnih nadoknada sadrze…
© Copyright - Stomatološka ordinacija "Vunjak tim" 2018